Papierpropje nummer 1.

Daar gaan we dan, het eerste virtuele papierpropje dat ik het wereldwijde web op ga gooien. Beschouw het gehele Papierpropjes idee maar als een soort aparte filosofie: ik hou er van om onzin te schrijven, maar mijn schrijfsels hebben niet veel meer lezers dan de prullenbak en natuurlijk ikzelf. Het zijn als het ware telkens stukjes papier die ik in elkaar frommel tot een papierpropje, om ze daarna in mijn geliefde knalroze prullenbak te mikken. Om met de tijd mee te gaan (Nee, mijn zware computerverslaving is niet ongeveer 6 jaar geleden al begonnen, ghegheghe) heb ik besloten om deze armzalige papiertjes voortaan virtueel te gaan gebruiken doormiddel van een blog, met als prullenbak het wereldwijde web.

Want ja, eigenlijk is dat precies waar het omdraait met internet: jouw ideeën en gedachtes erop gooien in de hoop dat anderen mensen het leuk vinden, er kennis door vergaren, er creatieve ideeën van krijgen, of natuurlijk – het met jouw standpunten/mening eens zijn.
(Oke, internet heeft natuurlijk veel meer doeleindes, maar ik bedoel, in de vorm van bloggen)

Ik zal me trouwens even beleefd voorstellen. Ik schrijf onder de naam Melissa (maar ik luister ook naar Manon, wat mijn eigenlijke roepnaam is. Melissa is trouwens wel echt mijn naam,  mijn eerste naam, maar niet mijn roepnaam – want dat vonden m’n ouders toch iets te lievig ofzo. Ik vind Melissa eigenlijk juist een hele leuke naam. Allemaal heel ingewikkeld, maar om een lang verhaal kort te houden; ik schrijf gewoon onder die naam, en in het dagelijks leven wordt ik Manon genoemd.) Ik ben zestien jaar – over twee maanden zeventien, en ik hou van lezen, schrijven, muziek, internet, mijn vrienden (natuuuuurlijk ❤ ), mijn familie ( Emoticon met brede lach ) Harry Potter, The Hunger Games, Disney, de kleur geel,  winkels, evenementen, dromen, steden bezoeken, reizen, tijdschriften, leuke reclames, notitieboekjes, ijs, interessante vragen en gesprekken, mijn laptop, films, schoenen, kleren, boeken, boekenkasten, leuke plaatjes over dingen waar ik van hou, shoppen, mijn bed, pyjamabroeken, pizza, de bibliotheek, de boekenwinkel, de geur van boeken – en de combinatie van al die dingen.

Dat zijn dan ook precies de dingen waar ik over blog! Glimlach

Ik hou trouwens ook erg van comments, dus wees niet bevreesd om een berichtje achter te laten. Ik zou het erg leuk vinden!
(Als je iets liefs schrijft, natuurlijk)

write the book you want to read

(bron plaatje: weheartit.com)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s